Αλεξάνδρα Ούστα: Πρωινή βόλτα με τον 3,5 μηνών γιο της! [pics]

Τις βόλτες με τον μικρό της πρίγκιπα ξεκίνησε δειλά δειλά στις αρχές του Μάη η Αλεξάνδρα Ούστα και τώρα μαμά και γιος δεν μένουν σπίτι. Η γνωστή ηθοποιός που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Γιάννη Σαρακατσάνη τον περασμένο Φλεβάρη, μετά την καραντίνα, δεν σταματά να κάνει χαλαρούς περιπάτους με το μωράκι της.

Ο γιος του ζευγαριού είναι τώρα 3,5 μηνών και έχει ξετρελάνει τους διάσημους γονείς του. Και όπως αποκάλυψε η μαμά του ξυπνά από νωρίς, γι΄ αυτό και η Αλεξάνδρα Ούστα βγήκε για βόλτα με το μωρό από τις 9 το πρωί της Δευτέρας.

Το ζευγάρι που απέκτησε το πρώτο του παιδί χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι, προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή. Ωστόσο, μετά το τέλος της καραντίνας, και έχοντας περάσει πολλές ώρες στο σπίτι φροντίζοντας τον μικρό της μπέμπη, η Αλεξάνδρα Ούστα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις πρώτες βόλτες, αλλά και τα παιχνίδια με τον γιο της που κάθε μέρα μεγαλώνει όλο και πιο πολύ!

Και φυσικά οι βόλτες δεν έχουν τέλος!

 

 

Read More

And More