Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: H εξομολόγηση για τον νέο της σύντροφο και η αποκάλυψη για τη γνωριμία τους

Στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου το πρωί της Τρίτης 30 Νοεμβρίου.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της με τους οποίους, όπως είπε, συνεχίζει να διατηρεί άψογες σχέσεις.

«Έχω πολύ καλή σχέση με τους πρώην συντρόφους μου, στην αρχή υπάρχει μία πικρία αλλά οι άνθρωποι με τους οποίους ήμουν μαζί είχαν ένα επίπεδο, υπήρχε πολιτισμός στην σχέση. Η αγάπη μου με όλους ήταν μεγάλη… αυτό το απόθεμα μένει και μετά. Δεν γίνεται αυτό τον άνθρωπο να τον απορρίψεις τελείως. Έχουμε μία ουσιαστική φιλία με όλους, μάλιστα με παίρνουν τηλέφωνο αν χρειαστούν κάτι… Δεν είμαστε αποκομμένοι» είπε η ηθοποιός.

Όσον αφορά τον νέο της σύντροφο Κυριάκο Σκούρα, η ίδια αποκάλυψε το πώς ήρθαν κοντά: «Γνωριστήκαμε τυχαία, σε ένα τραπέζι από κοινές παρέες. Είμαστε μαζί τέσσερις μήνες».

Και συνέχισε τονίζοντας: «Όλοι οι άνθρωποι που δεν είναι αναγνωρίσιμοι κυκλοφορούν κανονικά έξω, βγαίνουν με τον άνθρωπό τους, εμείς δηλαδή γιατί να μην το κάνουμε αυτό και αν παίζουμε κρυφτό; Βαριέμαι πάρα πολύ το κρυφτούλι. Δεν έχω κάνει ποτέ συμβιβασμό στη σχέση μου, κανονικά ζούσα τη ζωή μου. Το τι θα έγραφαν αργότερα, ή τι θα έλεγαν είναι ανεξέλεγκτο οπότε δεν με αφορά».

Read More

And More