Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Έκλεισε τα 50 της χρόνια [pic]

Είναι από τις πιο όμορφες και σικάτες κυρίες της ελληνικής showbiz και χθες είχε τα γενέθλιά της. Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου , έκλεισε τα 50 της χρόνια και είναι στα καλύτερά της. “Είμαι ευγνώμων για όσα υπάρχουν στη ζωή μου, για όλους τους ανθρώπους που έρχονται στο δρόμο μου, για όλα τα θαύματα που καθημερινά συμβαίνουν και για εκείνα που περιμένω να συμβούν. Είμαι ευγνώμων για αυτά που είμαι, που έχω και που κάνω. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις υπέροχες ευχές σας! Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!!”, έγραψε κι ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία.

Η ηθοποιός βρέθηκε σε γνωστο εστιατόριο με λίγους και καλούς φίλους κι έσβησε το κεράκι της, κάνοντας την ευχή της. Πάντως ο χρόνος της φέρεται πολύ καλά και είναι από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς.

Δες την φωτογραφία

View this post on Instagram

Ειμαι ευγνωμων για οσα υπαρχουν στη ζωη μου,για ολους τους ανθρωπους που ερχονται στο δρομο μου,για ολα τα θαυματα που καθημερινα συμβαινουν και για εκεινα που περιμενω να συμβουν.Ειμαι ευγνωμων για αυτα που ειμαι που εχω και που κανω.Σας ευχαριστω απο καρδιας για τις υπεροχες ευχες σας!Και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα!! #birthday #birthdaygirl #birthdaycake #aries φορεμα της @lenakatsanidou ❤️❤️❤️

A post shared by Alexandra Paleologou (@alexandrapaleologou) on

Read More

And More