Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα της παράστασής της [pics]

Το βράδυ της Τετάρτης ήταν αφιερωμένο στο θέατρο. Η παράσταση “Το τρίτο στεφάνι”  με πρωταγωνίστρια την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Άλμα και πολλοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν την ηθοποιό και να απολαύσουν φυσικά την ερμηνεία της. Η γνωστή ηθοποιός είναι μία από τις πιο ταλαντούχες στη χώρα μας και αυτός είναι και ο λόγος που στο βιογραφικό της θα συναντήσει κανείς συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της υποκριτικής και συνεπώς δεκάδες επιτυχίες.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης και απαθανάτισε όλα όσα έγιναν αλλά και τις προσωπικότητες που έδωσαν τα παρών.

Λίγα λόγια για το έργο:

Το εμβληματικό μυθιστόρημα του Κώστα Ταχτσή «Το Τρίτο Στεφάνι» σε μορφή μονολόγου με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Χατζή ανεβαίνει στο θέατρο Άλμα από τις 8 Μαΐου για δέκα παραστάσεις.

Δυο γυναικείες φωνές, η Νίνα και η Εκάβη, αφηγούνται με χειμαρρώδη τρόπο και σε πρώτο πρόσωπο τις ζωές τους. Έρωτες, γάμους, διαζύγια, εγκαταλείψεις, θανάτους, οικονομικές καταστροφές, οικογενειακά βάσανα ή δράματα κλπ. Οι δύο αυτές διηγήσεις, της Νίνας και της κυρα-Εκάβης (που ως γυναικείες μορφές του πνεύματος του νεοελληνικού μικροαστισμού) φτάνουν σταδιακά ως τα παιδικά τους χρόνια, πράγμα που παρέχει τη δυνατότητα να παρελαύνουν, κατά τη διάρκεια τους πολλά και διάφορα πρόσωπα, μερικά από τα οποία αποτελούν χαρακτηριστικότατους τύπους της σύγχρονης ζωής.

Ποτέ πριν στην νεοελληνική λογοτεχνία ένα μυθιστόρημα δεν χρησιμοποίησε σε αυτή την έκταση και σε αυτό το βαθμό την προφορικότητα της αφήγησης και το καθημερινό ιδιόλεκτο αυτής της μικρομεσαίας τάξης. Μέσα από τις κωμικοτραγικές ιστορίες τους περνάει όλη η σύγχρονη ελληνική ιστορία της Ελλάδας. Μακεδονικός Αγώνας, Βαλκανικοί Πόλεμοι, Μικρασιατική Καταστροφή, 4η Αυγούστου, Ελληνοϊταλικός Πόλεμος, Κατοχή, Δεκεμβριανά.

Δες τις φωτογραφίες:

Μάγδα Λάδα-Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Στέλιος Κωνσταντινίδης-Νίκος Γέμελος-Νίκος Γεωργιάδης

Στέλιος Κωνσταντινίδης-Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Λήδα Πρωτοψάλτη-Αλεξάνδρα Παλαιολόγου-Λυδία Κονιόρδου

Δημήτρης Καράλης-Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More