Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου επιβεβαιώνει τη σχέση της με τον Γιάννη Πάριο: «Ναι, είμαστε ξανά ζευγάρι»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου επιβεβαιώνει τη σχέση της με τον Γιάννη Πάριο: «Ναι, είμαστε ξανά ζευγάρι» | tlife.gr

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησε έντονη η φημολογία πως ο Γιάννης Πάριος και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι ξανά ζευγάρι μετά από οκτώ χρόνια που ζούσαν χωριστά. Ο τραγουδιστής του έρωτα και η γνωστή ηθοποιός είχαν ζήσει μια θυελλώδη σχέση στο παρελθόν, ο οποίος όμως έληξε μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας, χωρίς κανείς να μάθει το γιατί. Τόσο η Αλεξάνδρα, όσο και ο Γιάννης Πάριος κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και επιλέγουν να μην μιλούν για τη σχέση τους.

Η γνωστή ηθοποιός, μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες, επιβεβαιώνει στην εφημερίδα Real Life ότι εκείνη και ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι ξανά μαζί!

«Ναι, είμαστε ξανά ζευγάρι εδώ και λίγες εβδομάδες. Συνέβη το Πάσχα. Λόγω των υποχρεώσεών μου με το θέατρο και την παράσταση «Επάγγελμα πόρνη» που συνεχιζόταν, είχα αποφασίσει να μην πάω πουθενά και να μην κάνω τίποτα. Να μείνω στην Αθήνα. Όμως, ο Γιάννης με προσκάλεσε στην Πάρο και πήγα. Και τελικά εκεί αναθερμάνθηκε η σχέση μας. Δεν θέλω να μιλώ γι’ αυτά αλλά, ναι, είμαστε μαζί. Ο Γιάννης είναι ο άνθρωπός μου», αποκαλύπτει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Μπορεί η σχέση τους να έληξε άδοξα, όμως, ποτέ δεν έπαψαν να σέβονται και να εκφράζονται με πολύ τρυφερότητα και αγάπη, ο ένας για τον άλλον. Έτσι, η επανασύνδεση του ζευγαριού ήταν κάτι που περίμεναν πολλοί άνθρωποι του κοντινού του περιβάλλοντος!

READ more