Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για Σούπερ Κική: «Και μετά απορούμε γιατί αυτή χώρα πάει κατά…»

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις που έκανε η Σούπερ Κική στο κανάλι της στο Youtube για τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Τις τελευταίες ώρες, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι ξεσπούν κατά της γνωστής ινφλουένσερ, μέσα από αναρτήσεις τους στα social media.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναδημοσιεύοντας απόσπασμα από τις δηλώσεις που έκανε η Σούπερ Κική σχολίασε: «Αυτά είπε η ινφλουένσερ με δικό της κανάλι στο Youtube. Και μετά απορούμε γιατί αυτή χώρα πάει κατά…» έγραψε η γνωστή ηθοποιός.

Οι δηλώσεις που έκανε η Σούπερ Κική για τον Σταύρο Ξαρχάκο

«Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος τι κάνει, νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής. Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια (με τα χέρια του) και λέω “δεν είναι αυτός ας βγω”» είπε αρχικά η Σούπερ Κική.

«Έχω τον νου μου μην βγει κάνα παλικάρι να τραγουδήσει, δεν βλέπω τίποτα, μόνο έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα λέω “δεν παίζει” και βγαίνω και έχω δύο ποτήρια μοσχάτο που πίνουν όλες και κάνουν μεταξύ τους “ντιν”.

Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει “Σςςςς”. Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και εγω πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μα… που κάνει. Πού να καταλάβω εγώ τι είναι αυτός; Δεν φταίω. Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών. Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το “σουτ”. Για ένα 20αρικάκι μου το πες το “σουτ” και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες» είπε τέλος η Σούπερ Κική στο κανάλι της στο youtube.

 

Read More

And More