Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η εξομολόγηση για την περίοδο της σχέσης της με τον Γιάννη Πάριο

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala που κυκλοφόρησε εκτάκτως σήμερα και τη Μαριλού Πανταζή. Η αγαπημένη ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και στη σχέση που είχε κάποτε με τον Γιάννη Πάριο, ενώ απάντησε και για το ενδεχόμενο εντός τρίτου γάμου.

«Σιγά, εδώ ο κόσμος καίγεται, με εμένα θα ασχοληθούν; Το θεωρώ πολύ ναρκισσιστικό να σκέφτεσαι ότι η δική σου ζωή απασχολεί τόσο τον κόσμο. Εντάξει, τον έχει απασχολήσει τόσο όσο, γιατί κάποτε είχα σχέση με έναν πολύ γνωστό καλλιτέχνη (Γιάννης Πάριος).

Μου είχε έρθει λίγο απότομα όλο αυτό γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί. Δεν πιστεύω πάντως ότι η δημοσιότητα μπορεί να κάνει κακό σε μια σχέση. Οι δύο άνθρωποι κάνουν κακό σε μια σχέση. Αν έχει γερές βάσεις, κανένας εξωγενής παράγοντας δεν μπορεί να την επηρεάσει», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Όσο για το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου απαντά: «Ο τρίτος γάμος τώρα είναι κάτι που δεν το αποκλείω, αλλά δεν με αφορά κιόλας. Δεν καίγομαι να φορέσω νυφικό για τρίτη φορά. Αν προκύψει, καλώς. Αν δεν προκύψει, και πάλι καλώς.

Αυτό που με αφορά σε αυτή τη φάση της ζωής μου είναι η συντροφικότητα. Είμαι με έναν άνθρωπο σε μια εξαιρετική σχέση και θέλω να πιστεύω ότι θα ωριμάσουμε μαζί, δεν μου αρέσει η λέξη “μεγαλώσουμε”».

Read More

And More