Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Με τον σύντροφό της στη συνέντευξη τύπου, λίγο πριν τις θεατρικές πρεμιέρες τους! [pics]

Μετά το τέλος της καραντίνας και εν μέσω πανδημίας, τα θέατρα προετοιμάζονται να ανοίξουν τις πόρτες τους για το κοινό. Σε λίγες ημέρες, αναμένονται αρκετές πρεμιέρες θεατρικών παραστάσεων και οι ηθοποιοί βρίσκονται σε πυρετώδεις πρόβες για να ξεκινήσουν ξανά τη δουλειά τους. Το μεσημέρι της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου στο Θέατρο Χυτήριο για τις παραστάσεις «Το δάνειο» με το Σωτήρη Χατζάκη και το Δημήτρη Μυλωνά αλλά και το «Το υπέροχο μου διαζύγιο» με πρωταγωνίστρια την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Ο Σωτήρης Χατζάκης και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι μαζί κάτι παραπάνω από έναν χρόνο και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συνεργαστεί στο θέατρο. Το ερωτευμένο ζευγάρι που πριν τη σχέση του ήταν δύο πολύ καλοί φίλοι, μπορεί φέτος να μην συμμετάσχουν στην ίδια παράσταση, αλλά θα παίξουν και οι δύο στη σκηνή του θεάτρου Χυτήριο. Γι’ αυτό σήμερα έδωσαν και οι δύο το παρών στη συνέντευξη τύπου και μάλιστα δεν δίστασαν να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό του TLIFE, φορώντας το μεγαλύτερο χαμόγελό τους!

Σωτήρης Χατζάκης-Αλεξάνδρα Παλαιολόγου-Δημήτρης Μυλωνάς-Ελένη Μυλωνά

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία φέτος συμμετείχε στη δραματική σειρά του Alpha “Έρωτας Μετά” ήταν μια κούκλα με ελάχιστο μακιγιάζ στο πρόσωπό της και έλαμπε στο πλευρό του αγαπημένου της, Σωτήρη Χατζάκη.

Σωτήρης Χατζάκης-Άννα Ελεφάντη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More