Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Μετά από ένα τόσο δύσκολο χειμώνα θα…»

Η καραντίνα και τα μέτρα απαγόρευσης για τον κορονοϊό, φαίνεται να οδεύουν σιγά σιγά προς το τέλος τους και τα μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον είναι πολλά. Ο καλλιτεχνικός χώρος, αλλά και όλος ο κόσμος περιμένουν με αγωνία να δουν τι έπεται και όλοι δείχνουν μια μεγαλύτερη ευαισθησία απέναντι στον συνάνθρωπο, αλλά και στον πλανήτη.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και το καλοκαιρινό μήνυμα της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου στο Instagram. Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και μετά από όλα όσα πέρασε το προηγούμενο διάστημα –που εκτός της καραντίνας έπρεπε να διαχειριστεί και το χαμό του πατέρα της – η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραμένει θετική και αισιόδοξη.

«Αυτό το καλοκαίρι θα το γευτώ στο μάξιμουμ με όλες μου τις αισθήσεις! Μετά από ένα τόσο δύσκολο χειμώνα θα ρουφήξω μέχρι μεδούλι τις χάρες αυτής της εποχής!!! Υπό την προϋπόθεση βέβαια πως όλα θα πάνε καλά. Η ζωή είναι μαγική, από δω και πέρα ας ζήσουμε κάθε της στιγμή σαν αυτό που πραγματικά είναι, ένα θαύμα!!!», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Και συνεχίζει: «Προς το παρόν μένουμε -για λίγο ακόμα- σπίτι και επιστρέφουμε όλοι δριμύτεροι και με μεγαλύτερη προσοχή και ευλάβεια για το επίγειο μας σπίτι, τον πλανήτη μας!».

Read More

And More