Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Ποζάρει με τον αγαπημένο της Σωτήρη Χατζάκη! Φωτογραφίες

Μια όμορφη σχέση έχει εδώ και λίγο καιρό η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου! Αυτή με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη, ο οποίος φέτος σκηνοθετεί την παράσταση Χάρολντ και Μοντ, στο θέατρο Ακάδημος στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός! Ο γνωστός σκηνοθέτης που φέτος τον βλέπουμε να παίζει στην σειρά εποχής του Οpen “Το κόκκινο ποτάμι” πόζαρε έξω από το θέατρο μαζί με την αγαπημένη του μετά την πρεμιέρα της ενώ και οι δυο έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν “μπερδεύουν” τη συνεργασία τους με την προσωπική τους ζωή!

Η Αλεξάνδρα που φέτος την βλέπουμε στο σήριαλ του Alpha “Έρωτας μετά” δεν κρύβει πως περνάει πολύ καλά με τον Σωτήρη Χατζάκη και η ευτυχία και των δυο φαίνεται στα πρόσωπά τους!

Η Αλεξάνδρα είπε για την σχέση της πριν λίγους μήνες στην Real News: “ΟΚ, είμαι σε μία καινούργια σχέση που με γεμίζει χαρά και ευτυχία. Ξέρεις καλά πως το ζητούμενό μου είναι να απασχολώ τον Τύπο με τη δουλειά μου και όχι με την προσωπική μου ζωή, αλλά τι να κάνω που πέφτει φως σε αυτή… Δεν ανήκω σε αυτούς που παίζουν κρυφτό. Δεν μπορώ να κλειστώ, ας πούμε, σε ένα σπίτι και να μην απολαύσω μια μουσική παράσταση, όπως αυτή που παρακολούθησα με τον Σωτήρη (σ.σ. Χατζάκη) για να χαρούμε την Αλέκα Κανελλίδου με τον Γιώργο Χατζηνάσιο ή μια δουλειά φίλων. Δεν μου άρεσε ποτέ το κρυφτό”.

Δες φωτογραφίες

Read More

And More