Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Σωτήρης Χατζάκης: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν τον χωρισμό τους

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι εκείνη και ο σύντροφός της Σωτήρης Χατζάκης δεν είναι πλέον μαζί. Το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια σχέσης αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους…

«Δεν είμαστε μαζί, διατηρούμε όμως εξαιρετικές φιλικές σχέσεις με πάρα πολλή αγάπη. Σαν άνθρωποι που αγαπήθηκαν, είναι ντροπή να μην ανταλλάσσεις μια κουβέντα με τον άνθρωπο που ήσουν τόσο καιρό» αποκάλυψε η ηθοποιός στο περιοδικό ΕΓΩ.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Σωτήρης Χατζάκης πριν ερωτευτούν και γίνουν ζευγάρι διατηρούσαν στενή φιλία. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στην “Πρόβα νυφικού” στο Εθνικό Θέατρο. Όταν έγινε γνωστή η σχέση τους, η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης δεν έκρυψαν ποτέ ότι είναι μαζί. Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους όλο και πλήθαιναν, ενώ πάντα έδιναν το παρών στις πρεμιέρες του ενός και του άλλου.

Μάλιστα, η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση τους ήταν τον Ιούλιο του 2020, όταν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είχε δώσει το παρών στην πρεμιέρα του Σωτήρη Χατζάκη στο θέατρο «Χυτήριο» με την παράσταση «Το δάνειο». Το τότε ζευγάρι είχε ποζάρει με χαρά στον φωτογραφικό φακό…

Απαστράπτουσα και πιο όμορφη από ποτέ, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου απόλαυσε τον τότε σύντροφό της επί σκηνής και του χάρισε το πιο θερμό χειροκρότημά της.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More