Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Σωτήρης Χατζάκης: Οι τρυφερές στιγμές του νέου ζευγαριού! [pics]

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Σωτήρης Χατζάκης αποτελούν το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz! Η σχέση τους κρατά μόλις μερικούς μήνες και ενώ ξεκίνησαν ως δύο πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες, στη συνέχεια συνειδητοποίησαν ότι έχουν ερωτικά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον. Η γοητευτική ηθοποιός και ο καταξιωμένος σκηνοθέτης αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε μαζί στα καμαρίνια του θεάτρου “Άλμα”.

Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Το τρίτο στεφάνι» με μεγάλη επιτυχία και ο σύντροφός της βρέθηκε εκεί για να την απολαύσει! Οι δυο τους δεν δίστασαν να χαρίσουν στους φωτογράφους αρκετά τρυφερά ενσταντανέ, επιβεβαιώνοντας και επίσημα ότι είναι μαζί και ερωτευμένοι! Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Σωτήρης Χατζάκης πόζαραν μαζί και το ερωτευμένο ζευγάρι ήταν συνεχώς αγκαλιά!

Δες τις φωτογραφίες:

“Ε, δεν κάναμε και κανένα έγκλημα! Μόνοι μας ήμασταν και οι δύο – εγώ εδώ κι καιρό- κι εκείνος μόλις είχε βγει από μια σχέση – και ανακαλύψαμε μετά από χρόνια που συνεργαζόμασταν πως υπήρξε κάτι παραπάνω μεταξύ μας. Έκτοτε είμαστε μαζί. Φτάνει ως εδώ”, δήλωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε συνέντευξή της στην Realnews, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά τη νέα της σχέση.

Read More

And More