Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αποκάλυψε ότι μπαίνει στη “Φάρμα” με ένα super hot βίντεο!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ένα από τα πρώτα πρόσωπα που είχαν ακουστεί για τη “Φάρμα“, ωστόσο στην πρεμιέρα του reality δεν βρισκόταν ανάμεσα στους συμμετέχοντες. Η ξανθιά influencer και επιχειρηματίας μετά από πολλές συζητήσεις που έκανε με τον τηλεοπτικό σταθμό του ANT1, αποφάσισε να πει το μεγάλο “ναι” και να μπει στο παιχνίδι.

Τις τελευταίες ημέρες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρίσκεται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο, συνεπώς η αντίστροφη μέτρηση για την είσοδό της στη “Φάρμα” έχει ξεκινήσει. Την αποκάλυψη της συμμετοχής της έκανε η ίδια δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προαναγγέλλει τη συμμετοχή της και φαίνεται ενθουσιαμένη!

“Όλες αυτές τις ημέρες είμαι κάπως εξαφανισμένη από τα social media και υπάρχει και ένα ερωτηματικό σχετικά με το αν θα μπω στη Φάρμα. Θέλω να σας πω ότι όλες αυτές τις ημέρες κανω καραντίνα, βρίσκομαι στο ξενοδοχείο γιατί σε πολύ λίγες ημέρες μπαίνω και εγώ στο παιχνίδι και θα με βλέπετε στις οθόνες σας”, είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Read More

And More