Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Αριστομένης Γιαννόπουλος: Φωτογραφίες από τη δημόσια συνάντησή τους, μετά τον χωρισμό

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μετά από μερικούς μήνες απόστασης, αποφάσισαν τελικά να συνεχίσουν χωριστά τις ζωές τους και να δώσουν τέλος στο γάμο τους.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός και το ξανθό μοντέλο και επιχειρηματίας διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, ωστόσο στην κοινή πορεία τους ως ζευγάρι βάζουν μία τελεία.

Πρόσφατα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος έδωσαν το παρών σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση. Η στέγη “Ε.Γ.Ν.Υ.Α” «Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων» στηρίζει την οικολογική δράση της ομάδας ρομποτικής Next Generation Kids με την ευγενική συνεισφορά του Dr. Αριστομένη Γιαννόπουλου.

Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, πραγματοποιήθηκε ένα μοναδικό Open Air- Event στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Σαρωνικού με εκλεκτούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο. Το πρώην ζευγάρι πόζαρε μαζί στους φωτογράφους, επιβεβαιώνοντας έτσι πως δύο πρώην μπορούν να γίνουν φίλοι.

Δες φωτογραφίες:

Αντώνης Κούρτης-Αλεξάνδρα Παναγιώταρου-Σοφία Βογιατζάκη-Ραμόνα Βλαντή-Γεωργία Σιακαβάρα-Αριστομένης Γιαννόπουλος

Αριστομένης Γιαννόπουλος-Δημήτρης Παπαχρήστου-Βικτώρια Σιμιτζή-Μυκονιάτη-Πέτρος Φιλίππου-Πολύμνια Μαρινάκη-Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More