Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Αριστομένης Γιαννόπουλος: Ποζάρουν μαζί τρία χρόνια μετά το διαζύγιό τους

Τι και αν το 2020 – μόλις δυο χρόνια μετά τον υπέρλαμπρο γάμο τους – η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, οι δυο τους φαίνεται πως έχουν αφήσει τις άσχημες στιγμές πίσω τους.

Πριν μερικές ημέρες, η γνωστή Influencer και ο πλαστικός χειρούργος έδωσαν το παρών σε εγκαίνια ενός νέου καταστήματος στον Πειραιά.

Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος δεν δίστασαν να ποζάρουν για πρώτη φορά μαζί, τρία χρόνια μετά το διαζύγιό τους!

«Σαν άνθρωποι δεν έχουμε χωρίσει! Υπάρχει πολλή αγάπη και από τις δύο πλευρές και οφείλουμε ο ένας στον άλλο αυτό που είμαστε σήμερα. Πάντα στη σχέση μας υπήρχε σεβασμός και αληθινό ενδιαφέρον και από τους δύο και προχωρούσαμε μαζί σε όλα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις της ξανθιάς καλλονής μετά τον χωρισμό της από τον γιατρό.

Μάλιστα, το καλοκαίρι που μας πέρασε κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν το πρώην ζευγάρι να είναι σαν δυο ξένοι στην Μύκονο, χωρίς να ανταλλάσσουν καμία κουβέντα. Ωστόσο φαίνεται πως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και οι δυο τους προσπαθούν να κρατήσουν ένα πιο φιλικό επίπεδο στις μεταξύ τους σχέσεις.

«Είμαι 3,5 χρόνια χωρισμένος από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, είναι κουραστικό να μιλάμε ακόμα γι’ αυτό. Δεν μου δημιουργεί πρόβλημα, κι εγώ και το άτομο που είναι δίπλα μου είναι φουλ προσαρμοσμένο στο θέμα. Δεν είμαι χρόνια με τη νέα μου σχέση, αλλά μήνες. Δεν γνωρίζεται με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Δεν λέω ποτέ όχι σε έναν δεύτερο γάμο» είχε αναφέρει ο Αριστομένης Γιαννόπουλος σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Με τον γνωστό pr manager Νεκτάριο Σκαμνάκη

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More