Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Στάθη Σχίζα – «Ένα μαζί»

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας είναι ζευγάρι και την είδηση έχουν επιβεβαιώσει και οι δύο, με την αποκάλυψη να γίνεται αρχικά από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, στην αρχή, είχε δηλώσει πως οι σχέσεις της με τον επιχειρηματία είναι μόνο φιλικές, ωστόσο στην πορεία αποφάσισε να μιλήσει δημόσια λέγοντας: «Μου πάει ο έρωτας, νομίζω σε όλους μας πάει ο έρωτας. Δεν ήταν στο πρόγραμμα να ανακοινώσω τη σχέση μου με τον Στάθη, απλώς προέκυψε λόγω της βίντεο κλήσης που είδε και ο κόσμος. Δεν μπορούσαμε να συγκρατηθούμε, είναι λογικό τα συναισθήματα να είναι έντονα μετά από τόσο καιρό που βρίσκεται στο παιχνίδι. Εννοείται ότι μου λείπει».

Το απόγευμα της Τετάρτης 15/6, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προχώρησε σε μία ανάρτηση από προσωπικές της στιγμές με τον Στάθη Σχίζα. Συγκεκριμένα, το μοντέλο, δημοσίευσε μια κοινή της φωτογραφία με τον αγαπημένο της, στην οποία ποζάρουν σε μία πολύ ρομαντική φωτογραφία.

«Ένα». Έμαθα να μετρώ όλους τους αριθμούς για να εκφράσω την αγάπη μου για εσένα …. Και σταμάτησα στο Ένα .. Τόσο χρειάστηκε τελικά! Ένα εγώ, ένα εσύ. Ένα Μαζί …», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

 

Read More

And More