Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Δε θα διακινδύνευε τη σχέση μας, είμαστε 1,5 χρόνο μαζί»

Στο πλατό του “Super Κατερίνα” βρέθηκε σήμερα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία μίλησε για τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα σχολιάζοντας το τρυφερό πλάνο που είδαμε τις προηγούμενες ημέρες του ίδιου με την Μαίη.

«Έρχονται κοντά τα παιδιά, λογικό είναι. Περνάνε όλες αυτές τις κακουχίες… Έχω το πάνω χέρι φουλ σε αυτή τη σχέση. Τώρα το βλέπω το πλάνο αυτό, δεν το είχα ξαναδεί. Δεν το παρεξηγώ όμως γιατί βλέπω ότι αυτός κοιμάται σχεδόν. Νομίζω ότι είναι φιλικό όλο αυτό. Αν ήταν να είχε γίνει κάτι, θα είχε γίνει εδώ και καιρό» είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Σε άλλο σημείο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε: «Επειδή ξέρω τον Στάθη πολύ καλά, ίσως ακούγεται λίγο περίεργο αλλά δε θα διακινδύνευε τη σχέση μας. Έχει περάσει από χίλια κύματα αυτή η σχέση και πιστεύω ότι ειδικά τώρα που έχει βγει όλο αυτό προς τα έξω, μετά από τόσο καιρό, δε θα το διακινδύνευε. Είχαμε δοκιμασίες και δυσκολίες, ειδικά τον πρώτο καιρό που ήμουν και εγώ χωρισμένη».

Ακόμη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε ότι έχει γνωρίσει την κόρη του αγαπημένου της καθώς και πως η σχέση τους μετρά ήδη σχεδόν 1,5 χρόνο.

Read More

And More