Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Το συζητήσαμε ως ζευγάρι, θα τον βοηθούσε στη ζωή του»

Για την σχέση της με τον Στάθη Σχίζα και τη συμμετοχή του στο Survivor All Star μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην «Secret» την εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Όπως παραδέχτηκε στις δηλώσεις της, μέσα στα επόμενα χρόνια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα ήθελε να ολοκληρώσει την προσωπική της ευτυχία δίπλα στον Στάθη Σχίζα, με τον ερχομό ενός παιδιού.

Σου λείπει ο Στάθης, που είναι στο «Survivor»;

Ναι, εννοείται ότι µου λείπει πολύ. Εχουν περάσει ήδη δύο εβδοµάδες και τώρα αρχίζω να αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει ένα κενό στο σπίτι. Χαίροµαι όµως που κάνει αυτό που πραγµατικά θέλει και τα πάει τόσο καλά.

Το συζήτησε µαζί σου πριν πάρει την απόφαση;

Ναι, το συζητήσαµε σαν ζευγάρι, αλλά, επειδή έβλεπα ότι το ήθελε και το οικονοµικό κοµµάτι ήταν κάτι που θα τον βοηθούσε πολύ στη ζωή του, εγώ τον ενθάρρυνα και δεν τον απέτρεψα.

Αν σου πουν κάποια στιγμή να µπεις και εσύ στο παιχνίδι, τι θα κάνεις;

Νομίζω ότι δεν θα έμπαινα εύκολα από τη στιγµή που είναι all star και δεν έχω συµµετάσχει σε κανένα από τα «Survivor», αλλά σίγουρα µε τον Στάθη µέσα στο παιχνίδι θα ήταν για µένα πιο εύκολο να πω το «ναι». Και, φυσικά, θα ήµασταν εντελώς σύµµαχοι εκεί. Ακόµα και αν ήµασταν σε διαφορετικές οµάδες.

Φοβάσαι µην ερωτευτεί κάποια άλλη ο Στάθης στο παιχνίδι;

Νοµίζω ότι δύσκολα θα συνέβαινε αυτό. Ο Στάθης είναι σταθερός χαρακτήρας και είναι από τους άνδρες που αισθάνεσαι ότι είναι πιστοί.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου;

Η απώλεια της γιαγιάς µου, που την είχα σαν µητέρα µου.

Θέλεις το 2023 να φέρεις στον κόσµο ένα παιδάκι;

Το 2023 είναι πολύ νωρίς για να γίνει αυτό, όµως µέσα στην επόµενη τριετία αισθάνοµαι έτοιµη να ολοκληρωθώ και σε αυτό το κοµµάτι.

Read More

And More