Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αινιγματική ανάρτηση στο Instagram – «Μακριά από την τοξικότητα»

Χωρισμένη και ανανεωμένη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εδώ και λίγες εβδομάδες απολαμβάνει τις διακοπές της, κάνοντας μικρές αποδράσεις σε διάφορα μέρη.

Μετά από μια περίοδο έντονης φημολογίας για την σχέση της με τον Στάθη Σχίζα, η influencer επιβεβαίωσε πως δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον επιχειρηματία και πρώην παίκτη του Survivor, ενώ η ίδια δηλώνει πως μετά τον χωρισμό της θέλει να απολαύσει την ελευθερία της.

Και ενώ αυτό το Σαββατοκύριακο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρίσκεται στην Μύκονο και χαλαρώνει, έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πως πλέον βρίσκεται μακριά από την τοξικότητα.

«Αλεξανδρούλα out of toxicity. Ευχαριστώ Θεέ μου», έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την ξαπλώστρα της.

«Έχω μετανιώσει για μία σχέση που είχα. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα την άλλαζα. Είμαι μόνη σαν ανεμώνη αυτήν την περίοδο. Δεν επιδιώκω να μπω σε μία σχέση αυτήν την περίοδο, θέλω να εστιάσω σε μένα γιατί υπήρξα πολλά χρόνια σταθερά σε σχέσεις. Δεν συγχωρώ την κοροϊδία, γιατί υποτιμά τη νοημοσύνη μου. Δεν έχω απατήσει ποτέ σύντροφό μου, μπορεί να υπάρχει κάτι στα σκαριά αλλά δεν απατώ», είχε πει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε συνέντευξή της στο Breakfast@Star.

Read More

And More