Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αμηχανία του πρώην συζύγου της Αριστομένη Γιαννόπουλου όταν ρωτήθηκε για το νέο της φλερτ

Την Αλεξάνδρα Παναγιωταρου και τον πρώην σύζυγό της συνάντησε η κάμερα του Happy Day το βράδυ της Κυριακής 10 Απριλίου στην AXDW όπου είχαν πάει για να παρακολουθήσουν την επίδειξη μόδας της Irene Angelopoulos.

Το πρώην ζευγάρι μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ρωτήθηκε για το πως είναι σήμερα η σχέση του με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο να απαντά:  «Η σχέση μας είναι καλή, δε φαίνεται;».

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για το φλερτ που φημολογείται πως έχει με τον Στάθη Σχίζα με την ίδια να έρχεται σε αμηχανία αποφεύγοντας να απαντήσει.

«Τώρα δεν είναι ωραία ερώτηση αυτή, είναι λίγο αμήχανο όλο αυτό. Σημασία έχει ότι είμαστε πάρα πολύ καλά, περνάμε πάρα πολύ καλά, είμαστε φίλοι όλοι και ήρθαμε να στηρίξουμε την Ειρήνη» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ενώ, όταν ρωτήθηκε ο ίδιος ο Αριστομένης Γιαννόπουλος για το αν εγκρίνει τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του, με την αμηχανία να είναι ακόμη πιο φανερή στο πρόσωπό του, απάντησε: «Εγώ εγκρίνω την επίδειξη που ήταν όλα τέλεια. Συμβουλευόμαστε όλοι μαζί».

Read More

And More