Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η μακροσκελής ανάρτηση για τον Στάθη Σχίζα – «Σε αγαπάω πολύ και σε περιμένω»

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί ο Ημιτελικός του Survivor και επιτέλους η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα δει τον Στάθη Σχίζα από κοντά! 

Η ξανθιά καλλονή και ο φιναλίστ του reality επιβίωσης είναι ζευγάρι για παραπάνω από έναν χρόνο και… τρελά ερωτευμένοι! Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι περήφανη για τον Στάθη της και ανυπομονεί να τον αντικρύσει ξανά. 

Λίγες ώρες πριν τον Ημιτελικό, η Αλεξάνδρα έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση για τον αγαπημένο της στο Instagram, δείχνοντας πόσο τον υποστηρίζει αλλά και το πόσο τον αγαπάει!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)

 

Το βράδυ της Δευτέρας, η Influencer παρακολούθησε για τελευταία φορά Survivor από την τηλεόραση, δείχνοντας για ακόμη μια φορά τη στήριξή της προς τον Στάθη Σχίζα.

«Πόσο περήφανη! Ο πρίγκιπάς μου! Σε λίγες ημέρες με τους ανθρώπους σου που σε αγαπάμε, στην ηρεμία σου… Λίγο ακόμη έμεινε αστέρι μου. Ξέρω ότι είσαι μόνος σου. Αγάπη μου! Πόσο περήφανη είμαι για σένα! Δεν μου λέει τίποτα το αγωνιστικό μπροστά στον φανταστικό χαρακτήρα σου που όλο αυτόν τον καιρό με βγάζει ασπροπρόσωπη. Είσαι το καλύτερο παιδί» έγραψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στα social media.

«Είμαι μαζί του και τον στηρίζω. Του εύχομαι τα καλύτερα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ήταν η κατάλληλη στιγμή να μιλήσω για τη σχέση μου. Η απόσταση έκανε πιο έντονα τα συναισθήματα, πλέον είμαι σίγουρη για όλο αυτό. Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον Στάθη! Νομίζω για δύο ημέρες μετά την υπερένταση του τελικού θα αναγκαστούμε να… κοιμηθούμε. Θέλω να τον δω λίγο πιο πριβέ να μου πει πως πέρασε. Μετά ίσως να κάνουμε ένα ταξίδι…» αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Read More

And More