Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η νέα εμφάνιση στη Μύκονο λίγο πριν υποδεχτεί τον Στάθη Σχίζα από το Survivor

Την πιο όμορφη φάση της ζωής της διανύει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τη νίκη της στο J2US με την Κατερίνα Λιόλιου άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στα επαγγελματικά, καθώς αποφάσισε να κάνει τα πρώτα της βήματα στη μουσική βιομηχανία, ενώ πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε και το πρώτο της τραγούδι.

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει και στα προσωπικά της, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια πριν από λίγο καιρό, έχει βρει τον άντρα των ονείρων της στο πρόσωπό του Στάθη Σχίζα και ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για να απολαύσουν το καλοκαίρι μαζί.

«Ο Στάθης είναι ένας άνθρωπος που έχω στη ζωή μου και θέλω να έχω, μου δίνει ωραία ενέργεια. Είναι ένα υπέροχο άνθρωπος, πολύ δοτικός και του εύχομαι τα καλύτερα.

Είναι άντρας. Μου αρέσει που είναι σοβαρός και στο παιχνίδι κρατάει μια συγκεκριμένη στάση, μια σταθερότητα, δεν ξεκατινιάζεται. Είναι άνθρωπος που σου δίνει λύσεις για όλα τα προβλήματα, είναι δίπλα σου και σε βοηθάει. Τα λόγια του για εμένα, με συγκίνησαν. Έχω υπέροχα συναισθήματα για αυτόν, είναι πολύ έντονα. Έχω δεχτεί πολλές φορές πρόταση για να συμμετέχω στο Survivor, αλλά αφού δεν πήγα και φέτος που ήταν ο Στάθης, νομίζω δεν θα πάω ποτέ», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μέχρι τότε όμως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απολαμβάνει τις μοναχικές διακοπές της, θέλοντας να χαλαρώσει μακριά από την πρωτεύουσα. Πριν από λίγες ημέρες η νεαρή καλλονή απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στη Μύκονο, τη στιγμή που παραθέριζε στα σοκάκια της Μυκόνου.

H κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε και σε μια από τις πρωινές εμφανίσεις της στην παραλία, όπου εκεί αναστάτωσε τους λουόμενους με το καλλίγραμμο κορμί της.

Φορώντας λευκό ολόσωμο που τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Πάντως εκείνη όπως θα δείτε στο βίντεο όσο καθόταν στην ξαπλώστρα είχε στραμμένη την προσοχή της στο κινητό της.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More