Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η όλο νόημα ανάρτηση μετά τον χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα

Οριστικά σελίδα φαίνεται πως έχει γυρίσει στην προσωπική της ζωή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Εδώ και λίγο καιρό, η σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα έχει λήξει με τους δυο τους αρχικά να αποφεύγουν να κάνουν την παραμικρή δήλωση. Ωστόσο, μετά την αποκάλυψη του μοντέλου ότι έχει πλέον μετακομίσει από το σπίτι που συγκατοικούσαν με τον επιχειρηματία, επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν.

Εκ τότε, οι δυο τους έχουν μιλήσει ελάχιστα με τον Στάθη Σχίζα να κάνει unfollow την άλλοτε αγαπημένη του και εκείνη να αποκαλεί “μικροπρέπεια” τη συγκεκριμένη κίνηση. Ωστόσο. όπως είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο “Πρωινό” συνεχίζουν να διατηρούν μια πολύ μικρή και τυπική επικοινωνία χωρίς να έχουν τσακωθεί.

Ο Στάθης Σχίζας από τη δική του πλευρά, στις τελευταίες δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” δήλωσε πως παρότι δεν γνωρίζει αν θα μπορέσουν να είναι μαζί στο μέλλον η ζωή προχωράει με το κενό στο σπίτι που συγκατοικούσαν να είναι εμφανές.

«Είμαι μια χαρά, η ζωή προχωράει. Με την Αλεξάνδρα έχουμε κρατήσει μια τυπική επικοινωνία. Ανακυκλώθηκε λίγο παραπάνω ο χωρισμός μας επειδή βρισκόμαστε στη δημοσιότητα. Νομίζω ότι έσβησε αυτό και ο καθένας προχωράει τη ζωή του. Μόνο ο Θεός ξέρει αν θα είμαστε ξανά μαζί.

Το σπίτι χωρίς την Αλεξάνδρα είναι λίγο άδειο, αλλά εντάξει μια χαρά. Πήρε κάποια πράγματα από το σπίτι, κάποια έμειναν. Θα κάνουμε μια ανανέωση» είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας.

Όσο για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μέσα από το instagram της δείχνει να ξεπερνά τον χωρισμό με αρκετή δουλειά αλλά και εξόδους με φίλες της ενώ μέσα σε όλα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία με μια ατάκα όλο νόημα.

«Όταν επιλέγεις την προσωπική σου ηρεμία, αυτή θα συνοδεύεται από πολλά αντίο» είπε.

Read More

And More