Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος μιλούν στην Tatiana Live για το γάμο και την πλαστική… που τους ένωσε! [vid]

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος μιλούν στην Tatiana Live για το γάμο και την πλαστική… που τους ένωσε! [vid] | tlife.gr

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks στον ΣΚΑΪ, μοιράζεται τη ζωή της με τον πλαστικό χειρουργό, Αριστομένη Γιαννόπουλο, τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Το ερωτευμένο ζευγάρι γνωρίστηκε στο μαγαζί που δούλευε η ίδια υποδοχή στο Κολωνάκι. Αυτή ήταν η αρχή μίας σχέσης γεμάτης αγάπη και έρωτα, η οποία μάλιστα θα οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η ξανθιά καλλονή – λίγο καιρό αφού διατηρούσαν σχέση – εμπιστεύτηκε τον άνθρωπό της να της κάνει αυξητική στήθους, κάτι που ήθελε η ίδια από καιρό, ενώ στη συνέχεια ο Αριστομένης της έκανε και μία μικρή επέμβαση στην μύτη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο πρόκειται να παντρευτεί σε λίγο καιρό, βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή Tatiana Live και μίλησαν για τον έρωτά τους, τα 15 χρόνια διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει ο Αριστομένης στην αγαπημένη του.

Δες όλα όσα είπαν στην Tatiana Live:

READ more