Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Ο οριστικός χωρισμός και το «σίριαλ» με τις δηλώσεις τους

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, με τα «σύννεφα» να έρχονται περίπου στο ξεκίνημα του Survivor All Star.

Οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα και φαίνονταν πιο ταιριαστοί και ερωτευμένοι από ποτέ, ωστόσο, το ταξίδι του Στάθη Σχίζα στον Άγιο Δομίνικο, φαίνεται να άλλαξε τα δεδομένα!

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν μετά την απόφαση του Στάθη Σχίζα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star. Το ζευγάρι ταξίδεψε στο εξωτερικό, ωστόσο απέφυγε να ανεβάσει στα social media κοινή φωτογραφία από το ταξίδι του. Μάλιστα, ακόμη και το Πάσχα το πέρασαν ξεχωριστά ο καθένας με τη δική του οικογένεια. Και τότε άρχισαν οι πρώτες φήμες για χωρισμό…

Αρχικά το πρώην ζευγάρι είχε επιλέξει να κρατήσει όλο αυτό το κομμάτι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, οι ρεπόρτερ δεν έχουν σταματήσει το κυνηγητό για μία δήλωσή τους! Τελευταία, αυτή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στον ΣΚΑΪ που χαρακτήρισε μικροπρέπειες το unfollow (και block) του Στάθη Σχίζα στο Instagram!

Οι δηλώσεις «καρφιά» λίγο πριν την επιβεβαίωση του χωρισμού

Πριν από λίγες ημέρες, οι κάμερα των ψυχαγωγικών εκπομπών είχαν εντοπίσει τον Στάθη Σχίζα έξω από το στούντιο του ΑΝΤ1, όπου είχε βρεθεί για την συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show.

Εξερχόμενος λοιπόν από τα πλατό, ο Στάθης Σχίζας δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από τους δημοσιογράφους, με την αμηχανία του να μην κρύβεται…

«Βρέχει πολύ νομίζω για να πούμε για αυτά. Τώρα τι να πω, βρέχει και πολύ. Έχουμε καλές σχέσεις» αρκέστηκε να πει ο Στάθης Σχίζας, μη επιβεβαιώνοντας, αλλά ούτε και διαψεύδοντας τις φήμες για χωρισμό.

Στη συνέχεια ακολούθησαν παρόμοιες δηλώσεις και από την πλευρά της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, η οποία μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό είπε: «Δεν θα σου πω για τα προσωπικά μου, γενικά είμαι ένας άνθρωπος που ενώ δείχνω πολλά πράγματα στα social, βάζω ένα όριο. Δεν βλέπεις τα πράγματα από την κλειδαρότρυπα όπως λέω εγώ. Δε θα σου πω παραπάνω από αυτά που ξέρεις. Τα επαγγελματικά μου πάνε μία χαρά, είμαι πολύ δημιουργική. Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν τσακώνομαι αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε τον Στάθη. Δεν είμαστε τσακωμένοι. Γάμος δεν υπήρξε, όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται. Από εκεί και πέρα κρατάς τα καλά».

Εν μέσω όλων αυτών των δηλώσεων η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πήρε την απόφαση να απαντήσει δημόσια για το πολυσυζητημένο βίντεο στον Παρνασό, όπου είχε γραφτεί πως είχε έρθει αρκετά κοντά με έναν γοητευτικό άνδρα, ενώ ο Στάθης Σχίζας βρισκόταν στο Survivor.

«Ντροπή! Βλέπω μια στοχευμένη προσπάθεια διασυρμού εις βάρος μου από κάποιος συγκεκριμένα που είναι ξεδιάντροπη πάνω από όλα αλλά και άδικη. Πριν από λίγο καιρό ανέβηκε ένα βίντεο μου από τον Παρνασσό όπου μιλούσα με έναν φίλο μου και δεν μπήκα καν στη διαδικασία να ασχοληθώ.

Όμως υπάρχουν κάποια όρια τα οποία ξεπερνάτε. Δεν θα ανεχτώ άλλες συκοφαντίες προκειμένου κάποιοι να ανεβάσετε τα “κλικ” σας στα διάφορα blogs. Είστε απαράδεκτοι! Υπάρχουν οικογένειες, σύντροφοι και άνθρωποι τους οποίους δεν σέβεστε! Το γεγονός ότι δεν διαψεύδω την κάθε ψευδή είδηση που γράφετε για εμένα, δεν σημαίνει πως δεν είμαι σε θέση να έρθω σε αντιπαράθεση. Με ρητή επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματός μου», είχε γράψει σε ανάρτησή της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Λίγες ημέρες μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, η κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας συνάντησε τον Στάθη Σχίζα, με τον δημοσιογράφο της εκπομπής να τον ρωτά για την μετακόμιση της πρώην συντρόφου του, αλλά και για το αν ο ίδιος είναι έτοιμος να προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή. 

«Είμαι καλά» ανέφερε αρχικά ο Στάθης Σχίζας και συνέχισε: «Με την Αλεξάνδρα τι; Δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Με φέρνεις σε λίγο δύσκολη θέση. Έχει μετακομίσει ναι», είχε αναφέρει εμφανώς αμήχανος ο Στάθη Σχίζας.

Τόσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όσο και ο Στάθης Σχίζας μέχρι εκείνη την στιγμή προσπαθούν να κρατήσουν μια πιο ουδέτερη στάση, ωστόσο, η κίνηση του πρώην παίκτη του Survivor να κάνει unfollow την πρώην σύντροφό του από τα social media, αναζωπύρωσε τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για έναν δύσκολο χωρισμό.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιλώντας εκ νέου στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, ρωτήθηκε για το unfollow του Στάθη Σχίζα και απάντησε:  «Η κανονική ζωή είναι έξω, δεν είναι στα social media και στο Instagram, νομίζω πρέπει να το προσπεράσουμε αυτό λίγο. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ συναισθηματικός, έχω υπάρξει αρκετά χρόνια σε σχέση με τον πρώην άντρα μου που ήμασταν 7 χρόνια και τώρα με τον Στάθη, οπότε δεν έχω μάθει να κοιμάμαι μόνη μου».

Το βράδυ της Τρίτης 9/5 προβλήθηκε η συνέντευξη του Στάθη Σχίζα στην εκπομπή The 2night Show, όπου μεταξύ άλλων, υποστήριξε:

«Έχουμε ένα εκατομμύριο προβλήματα σαν χώρα και ασχολούνται τώρα αν χώρισε ο Σχίζας με την Παναγιώταρου. Ένα ζευγάρι είμαστε κι εμείς, απλά τυχαίνει να μας γνωρίζει λίγο παραπάνω ο κόσμος. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να πάρει τόσο μεγάλη έκταση. Ένα ζευγάρι ακούστηκε ότι χώρισε, ok! Γιατί το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα;» ήταν η αντίδραση του Στάθη Σχίζα.

«Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Έχω όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Αυτές τις λεπτομέρειες θα τις κρατήσω για μένα και για την Αλεξάνδρα».

Λίγες ώρες μετά την προβολή της συνέντευξης, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» με αφορμή την φωτογράφηση για τη νέα συλλογή με τα μαγιό της.  Η γνωστή influencer μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το νέο κεφάλαιο της ζωής της, αλλά και για το unfollow του Στάθη Σχίζα μετά τον χωρισμό τους.

«Όλα αυτά είναι μικροπρέπειες που δεν με εκφράζουν. Δεν ξεκίνησε από εμένα όλο αυτό, είμαστε εδώ για δουλειά όμως και τα φιλιά μου σε όλους», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας είναι δύο πρόσωπα που απασχολούν τη lifestyle επικαιρότητα και οι δηλώσεις δε θα σταματήσουν τόσο εύκολα…

Read More

And More