Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Το ειδύλλιο, ο χωρισμός και η επανασύνδεση

O Στάθης Σχίζας είναι ένας από τους τελευταίους παίκτες που μπήκε στο Survivor και συγκεκριμένα στην ομάδα των Διασήμων και παρά το μικρό χρονικό διάστημα, συζητιέται αρκετά.

Μάλιστα, από την ημέρα που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης, έντονες είναι οι φήμες που τον θέλουν να είναι σε σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, παρόλο που εκείνη σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή Happy Day, δήλωσε πως είναι ελεύθερη.

Σύμφωνα ωστόσο, με ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας έχουν ένα τρυφερό ειδύλλιο, ενώ είναι και ο πρώτος άντρας που μπήκε στη ζωή της μετά το τέλος της σχέσης της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Οι δυο τους ήρθαν αρκετά κοντά μέσα από την αγάπη τους για την γυμναστική. Το πρώτο διάστημα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα προσπαθούσαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό τον λόγο οι συναντήσεις τους γίνονταν μόνο στο σπίτι του Στάθη Σχίζα. Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, οι δυο τους πέρασαν μία κρίση τις πρώτες εβδομάδες του δεσμού τους, ωστόσο ο έρωτάς τους ήταν δυνατός για 

Αξίζει να σημειωθεί, μία ακόμη κίνηση του Στάθη Σχίζα πυροδότησε τις φήμες πως είναι ζευγάρι, όταν ο παίκτης των Διασήμων, σε έναν στίβο μάχης που βγήκε νικητής, αφιέρωσε τη νίκη του στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σχηματίζοντας με τα χέρια του το γράμμα Α.

Δες το στιγμιότυπο:

Read More

And More