Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Χλιδάτες διακοπές στο Ντουμπάι – Ακριβά εστιατόρια, υπερπολυτελή ξενοδοχεία και γενέθλια υπερπαραγωγή

Πολλοί ήταν οι διάσημοι και φέτος που επέλεξαν να υποδεχτούν το νέο έτος στο εξωτερικό. Ανάμεσά τους ήταν και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία ταξίδεψε στο Ντουμπάι για να περάσουν την Πρωτοχρονιά όλοι μαζί.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks καθ’ όλη της διάρκεια της παραμονής της στο Ντουμπάι δεν σταμάτησε να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της. Μάλιστα σε πολλά στιγμιότυπα βρίσκονται στην παρέα της και ο Γιώργος Λιάγκας με τον Χάρη Σιανίδη.

Ακριβά εστιατόρια, μαγαζιά, διασκέδαση και εντυπωσιακές εμφανίσεις ήταν το περιεχόμενο των αναρτήσεών της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μάλιστα, η ίδια γιόρτασε και τα γενέθλιά της το βράδυ της Δευτέρας 2/1, όπου έκλεισε τα 31, έχοντας στο πλευρό της τους αγαπημένους της φίλους.

«First Birthday Girl of the year. Happy 31. Αν μπορούσα να διαλέξω την ημέρα των γενεθλίων μου θα διάλεγα ακριβώς αυτή την ημέρα. Γιατί μαζί με το νέο χρόνο κάθε τέτοια μέρα μεγαλώνω κ εγώ και έτσι κάνω έναν απολογισμό και βλέπω πιο ξεκάθαρα το μέλλον μπροστά μου.
Εύχομαι Υγεία, στιγμές που θα με συναρπάζουν, δάκρυα μόνο από συγκίνηση και αληθινούς ανθρώπους με ζεστές καρδιές στη ζωή μου. Είμαι υπερήφανη για την γυναίκα που εξελίσσομαι»  έγραψε. 

Δες τις φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου από το Ντουμπάι

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με τον Γιώργο Λιάγκα γευμάτισαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο ελληνικό εστιατόριο “Μύλος”, που θεωρείται το καλύτερο αυτή τη στιγμή στο Ντουμπάι. Το εν λόγω εστιατόριο φιλοξενείται μέσα στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Atlantis the Royal που εγκαινιάστηκε πρόσφατα με συναυλία της Beyonce.

 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα επιστρέψει στην Ελλάδα με γεμάτες μπαταρίες!

Read More

And More