Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Επέστρεψε από Σουηδία που «καλπάζει» ο κορονοϊός! Το τεστ και η 7ημερη καραντίνα

Μετά την άρση των μέτρων για την μη εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού άνοιξαν τα αεροδρόμια για πτήσεις από εξωτερικό και ανάμεσα στους πρώτους ταξιδιώτες ήταν και η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Η παρουσιάστρια που ζει στην Στοκχόλμη ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά της και αποκάλυψε όλα όσα έγιναν στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή της από τη Σουηδία, όπου «καλπάζει» ο κορονοϊός.

«Όλοι ξέραμε ότι θα γίνει τεστ μόλις φθάσουμε στο αεροδρόμιο της Ελλάδας. Φορούσαμε όλοι μάσκα κατά τη διάρκεια της πτήσης και πριν πάρουμε τις αποσκευές μας, μας έκαναν τεστ κορονοϊού. Αφού κάναμε το τεστ, αφήσαμε τα στοιχεία μας και φύγαμε από το αεροδρόμιο», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή Happy Day.

Και συνέχισε: «Αν είσαι αρνητικός στο τεστ του κορονοϊού μένεις 7 μέρες σε καραντίνα και αν είσαι θετικός σε καλούν και μένεις για 14 μέρες σε καραντίνα».

Μιλώντας, μάλιστα για την κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στη Σουηδία, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ανέφερε πως «η ανοσία της αγέλης» δεν είχε τελικά τα επιθυμητά αποτελέσματα. «Στη Σουηδία έχουμε περίπου 5.000 θανάτους από κορονοϊό», είπε χαρακτηριστικά.

Και τέλος, ανέφερε: «Στη Σουηδία τους προτείνουν να μην φύγουν από τη χώρα και να κάνουν διακοπές εντός Σουηδίας… Τα μέτρα ήταν χαλαρά και για να προστατεύσουν την οικονομία της χώρας και για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να έχουν αυτήν την κανονικότητα».

Read More

And More