Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Οι διακοπές στην Ελλάδα και η υπόσχεση που κατάφερε να κρατήσει!

Μπορεί να ζει μόνιμα στην Σουηδία με την μικρή της πριγκίπισσα, την Μελίνα, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, όμως, δεν χάνει ποτέ ευκαιρία για να βρεθεί στην Ελλάδα. Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος επισκέπτεται πολύ συχνά την πατρίδα και σχεδόν κάθε καλοκαίρι βρίσκεται εδώ για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Αυτήν τη χρονιά οι διακοπές με την κόρη και την παρέα της ξεκίνησαν από τα Ιωάννινα και τα Ζαγοροχώρια, ενώ πέρασε από τα Σύβοτα, το Μικρό Πάπιγκο, τον  Εθνικό Δρυμό Βίκου-Αώου, αλλά και τους Παξούς και Αντιπαξούς!

Εκεί μάλιστα κατάφερε να εκπληρώσει και μια υπόσχεση που είχε δώσει πέρσι. Όταν είχε φθάσει με το σκάφος στο νησί των Αντίπαξων, αντίκρισε ένα από τα πιο μαγικά τοπία και στην κορυφή του νησιού κάθισε για φαγητό και συνάντησε ένα κορίτσι που της μίλησε στα σουηδικά και της βρήκε ένα από τα λίγα δωμάτια που υπήρχαν για ενοικίαση, ώστε να παρατείνει για λίγο την διαμονή της στο νησί.

«Πίσω στον παράδεισο», έγραψε στο Instagram και μίλησε για την υπόσχεση που έδωσε να επιστρέψει στο ίδιο μέρος για τις διακοπές της.

Read More

And More