Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Πήγε τους Σουηδούς φίλους της στον Σάκη Ρουβά!

Το καλοκαίρι ξεκίνησε εδώ και λίγες εβδομάδες για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου αφού λίγο μετά την αποφοίτηση της Μελίνας από το σχολείο ετοίμασαν βαλίτσες για Ελλάδα. Μαμά και κόρη για μια ακόμη χρονιά επιλέγουν ελληνικά και ξεκίνησαν ήδη τις διακοπές τους στην Ελούντα.

Η διάσημη παρουσιάστρια που ζει μόνιμα στη Σουηδία, αγαπά πολύ την χώρα και έρχεται συχνά με την 7χρονη πια Μελίνα της για διακοπές στην Αθήνα, αλλά και σε πολλά νησιά. Τα τελευταία 24ωρα βρίσκονται στην πρωτεύουσα και μαλιστα η Αλεξάνδρα φιλοξενεί αγαπημένους φίλους από την σκανδιναβική χώρα.

Φρόντισε να τους ξεναγήσει σε αγαπημένα σημεία της πόλης ενώ επέλεξε για μία από τις βραδινέ ςτους εξορμήσεις τον πρεσβευτή της ελληνικής διασκέδασης, Σάκη Ρουβά.

Μαζί με την παρέα της βρέθηκε στο καλύτερο summer club της πόλης και απόλαυσαν το hot υπερθέαμα που παρουσιάζει ο κορυφαίος σταρ στην παραλία του Αγίου Κοσμά. ΟιΣουηδοί φίλοι της παρουσιάστριας ενθουσιάστηκαν με την εκρηκτική σκηνική του παρουσία και η ίδια φρόντισε να μοιραστεί κι ένα βίντεοα πό τη βραδιά με τους φίλους της στο instagram.

Read More

And More