Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Βάφτισε την 11χρονη κόρη της με νονούς τον Γιάννη και την Μελίσσα Βαρδινογιάννη! [pics]

Το φετινό καλοκαίρι είναι σίγουρα πολύ ξεχωριστό για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και την οικογένειά της. Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να βαφτίσει στην Ελλάδα την 11χρονη κόρη της Μελίνα με νονούς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και την σύζυγό του Μελίσσα.  Όπως αποκάλυψε μάλιστα η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η απόφαση για τη βάφτιση της κόρης της σε τόσο μεγάλη ηλικία, ανήκει στην μικρή της πριγκίπισσα που το ήθελε πολύ.

Και κάπως έτσι το απόγευμα της Παρασκευής, η 11χρονη Μελίνα βαφτίστηκε σε μια λιτή τελετή στην όμορφη Ύδρα και έλαμπε από χαρά κρατώντας το χέρι των πνευματικών της γονιών. Η Μελίνα, μάλιστα είναι και σε ηλικία που μπόρεσε να επιμεληθεί όλες τις λεπτομέρειες της βάφτισής της, μέχρι και να διαλέξει τις μπομπονιέρες – ρινόκερους που της άρεσαν πολύ.

«Η πιο όμορφη βάφτιση. Ευχαριστώ πολύ Μελίσσα και Γιάννη Βαρδινογιάννη», έγραψε η ευτυχισμένη μητέρα στο Instagram και ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο.

Και ακολούθησε μια ακόμη φωτογραφία της κόρης της, με την  πνευματική της μητέρα, στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η κόρη μου και η αξιαγάπητη νονά της, που είναι ένα πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση. Μια γυναίκα δοτική, μητέρα και φίλη… Σε ευχαριστώ Μελίσσα, είσαι μοναδική και είμαστε ευγνώμονες που είσαι κοντά μας. Σε αγαπάμε πολύ!»

Νονά και βαφτιστήρα αγκαλιά!

Read More

And More