Αλεξάνδρα Ταβουλάρη για Γιώργο Κιμούλη: “Δεν ήταν εύκολο να φύγω από την παράσταση, πέρασα πολύ δύσκολα”

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη είναι μία από τις ηθοποιούς που έκαναν τη δική τους κατάθεση ψυχής, “έλυσαν” τη σιωπή τους και μίλησαν για τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους με τον Γιώργο Κιμούλη.

Η γνωστή ηθοποιός μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram περιέγραψε τα συναισθήματα που ένιωθε τότε ενώ εξομολογήθηκε ότι αποχώρησε από την παράσταση μία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα, μετά από ένα ξέσπασμα του ηθοποιού, μιας και δεν άντεχε άλλο ψυχολογικά.

Το πρωί της Πέμπτης, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη βγήκε στον αέρα της εκπομπής “Το Πρωινό” και αναφέρθηκε στην απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες.

“Ξεκινούν να ακούγονται φωνές και ευτυχώς είναι πολλές. Δεν ήταν εύκολο να φύγω από την παράσταση. Πέρασα πολύ δύσκολα. Με αφορμή την κίνηση της Ζέτας ήρθαν πάλι όλα στο μυαλό μου, ποτέ δεν τα είχα ξεχάσει αλλά ήταν σαν να βίωνα όλα αυτά που ένιωθα εκείνη την περίοδο. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τη βία, εγώ μπορώ να περιγράφω το τι βίωνα εγώ. Μου είναι πολύ δύσκολο.

Από χθες σκέφτομαι γιατί ένιωθα έτσι αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Αυτά που γράφω στη δημοσίευσή μου στο Instagram είναι όλα όσα ένιωθα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Μου αρκεί αυτή η κατάθεση ψυχής που έκανα γιατί με ελάφρυνε και μένα.

Εύχομαι αυτή η κίνηση να βοηθήσει ανθρώπους που βιώνουν ή έχουν βιώσει παρόμοια συναισθήματα με μένα. Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Είχα φτάσε σε σημείο να είμαι άσχημα ψυχολογικά που έπαιρνα χάπια. Θα δω τις επόμενες ημέρες αν θα το προχωρήσω. Συζητάω με κάποια άτομα, θα δούμε πως θα πάει η ιστορία και θα έκτοτε θα πράξουμε”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More