Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Νιώθω άσχημα που το ατύχημα του Πάνου Νάτση έγινε μετά το πάρτι γενεθλίων μου»

Για τον αγαπημένο της φίλο Πάνο Νάτση που έφυγε από τη ζωή πριν μερικούς μήνες σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε μετά το πάρτι γενεθλίων της, μίλησε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

«Δε μπόρεσα να δω τις Σέρρες όταν προβλήθηκαν. Και τώρα είμαι… Δε γίνεται… Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο. Προσπαθούν να με παροτρύνουν όλοι να το δω αλλά ακόμα και τώρα βλέπω το trailer και μετά είμαι… Μου είναι πολύ δύσκολο» είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Σε άλλο σημείο, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη παραδέχτηκε ότι υπάρχουν στιγμές που αισθάνεται άσχημα που το ατύχημα έγινε μετά το δικό της πάρτι αλλά προσπαθεί να κρατά στο μυαλό της μόνο τη χαρούμενη εικόνα του ηθοποιού.

«Αισθάνομαι άσχημα που το ατύχημα έγινε μετά το πάρτι γενεθλίων μου. Αισθάνομαι περισσότερο άσχημα που χάθηκε ένας φίλος μου και τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες. Σίγουρα πάντα σκέφτεσαι μήπως μπορούσαμε να το έχουμε ανατρέψει όλο αυτό. Μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι αλλά είναι πολλά πράγματα στη ζωή είναι για να γίνουν και δε μπορείς να τα ανατρέψεις. Από την άλλη, χαίρομαι γιατί έχω μια εικόνα του πολύ ζωντανή και χαρούμενη από αυτή τη στιγμή που περάσαμε όλοι μαζί» είπε.

Read More

And More