Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη!

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου απασχόλησε τη δημοσιότητα μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, λίγο πριν τον γάμο τους. Έκτοτε, όμως, η δημοσιογράφος έχει γυρίσει σελίδα στη ζωής. Εδώ και περίπου έναν χρόνο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην αγκαλιά του συντρόφου της, Βασίλη, ο οποίος είναι δικηγόρος και ειδικεύεται στο εμπορικό-επιχειρηματικό δίκαιο.

Οι δυο τους είναι συνέχεια μαζί και παρά τις απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, βρίσκουν πάντα χρόνο για να αφιερώσουν ο ένας στον άλλον. Το ζευγάρι κρατά πολύ χαμηλούς τόνους και συνηθίζει να αποφεύγει τα πολυσύχναστα στέκια, όπου καραδοκούν κάμερες και φωτογράφοι.

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και ο Βασίλης γνωρίστηκαν πριν από έναν χρόνο μέσω κοινών γνωστών και παρότι αρχικά η δημοσιογράφος ήταν διστακτική, καθώς χρειαζόταν χρόνο προκειμένου να προχωρήσει σε μια νέα σχέση.  Η ευγενική επιμονή του δικηγόρου, καθώς και η άψογη συμπεριφορά του δεν άργησαν να κάμψουν τις αντιστάσεις της.

Read More

And More