Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Τι λέει στο “Μαζί σου” για τη διαμάχη της κόρης του με την Μάρθα Κουτουμάνου [video]

Σε αδιέξοδο φαίνεται πώς βρίσκονται οι σχέσεις της Μαρίας Ελένη Λυκουρέζου και της αδερφής της, Μάρθας Κουτουμάνου. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», οι δύο κόρες της Ζωής Λάσκαρη έχουν ξεκινήσει μία διαμάχη με εξώδικα σχετικά με το σπίτι που τους άφησε η αείμνηστη ηθοποιός και έχουν θέσει προς πώληση εδώ και αρκετούς μήνες. Όπως αναφέρεται, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με το πρώτο εξώδικο ζήτησε από την αδελφή της να της παραδώσει αντίγραφα των κλειδιών του σπιτιού ώστε να μπορέσει να το δείξει σε υποψήφιους αγοραστές. Εκείνη απάντησε με άλλο έγγραφο που καλούσε τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου να ξεκαθαρίσει στο πλαίσιο αυτής της κατάστασης σε ποιο ύψος θα συμμετάσχει στις οφειλές του σπιτιού (οι οποίες ανέρχονται στις περίπου 20 χιλιάδες ευρώ) ενώ με τρίτο εξώδικο η Μαρία Ελένη ζητούσε να μπει ως διαχειριστής της κατάστασης τρίτο πρόσωπο -συγκεκριμένα ο Μάκης Σούλης- ώστε να μπορέσει να βρεθεί μία χρυσή τομή στη διαδικασία πώλησης και τον διαμοιρασμό της κοινής τους περιουσίας.

Κι ενώ το κλίμα ανάμεσα στις δύο αδερφές είναι τεταμένο, το μεσημέρι της Τρίτης, στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε αποκλειστικά μια ξαδέρφη των δύο γυναικών, η οποία πήρε θέση υπέρ της Μάρθας Κουτουμάνου και κατηγόρησε ευθέως την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Τετάρτης, σε ζωντανή σύνδεση με το “Μαζί σου“, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος τοποθετήθηκε σχετικά με όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες μέρες σχετικά με την οικογένειά του, ξεκαθαρίζοντας όλη την αλήθεια.

“Η συμπεριφορά μας προς τη Μάρθα, μετά τον θάνατο της Ζωής, δεν άλλαξε ποτέ. Τα πράγματα της Ζωής μοιράστηκαν ενώπιόν μου, ηρεμότατα και ωραιότατα. Η καθεμία επέλεξε τι ήθελε να πάρει…  Η κυρία που μίλησε χθες στην εκπομπή σας είναι όντως συγγενικό πρόσωπο, αλλά δεν είχε ανάμειξη ποτέ στα οικογενειακά μας θέματα. Την Μάρθα και την κόρη της, τη Ζένια, τα μεγάλωσα σαν παιδιά μου, γιατί τα αγαπούσα και τα αγαπώ… Το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη ήταν στόχος να πωληθεί ή να μισθωθεί. Θα έμενε λίγο καιρό η Μάρθα, αλλά εκείνη αποφάσισε να μείνει στο σπίτι. Επί δύο χρόνια ολόκληρα αρνείται να δώσει τα κλειδιά στην Μαρία Ελένη, η οποία πήγε γι’ αυτό στο δικαστήριο… Δεν υπάρχουν χρυσές λίρες, όλα αυτά είναι αποκυήματα φαντασίας… Η Μάθρα δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για το θέατρο, η Μαρία Ελένη το παρακολουθούσε… Η Ζωή είχε ένα μικρό διαμέρισμα που ανήκει κι αυτό στα δύο κορίτσια. Η Μαρία Ελένη πήρε την πρωτοβουλία να εγκατασταθεί εκεί η Ζένια, για να είναι στο κέντρο… Ελπίζω να επιτευχθεί ο στόχος που εξυπηρετεί και τις δύο χωρίς καθυστέρηση…”, είπε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με την παρέμβασή του στο “Μαζί σου” έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Read More

And More