Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους!

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου πάνε κόντρα στον καύσωνα και ξεκίνησαν πυρετώδεις ετοιμασίες για τον επικείμενο γάμο τους. Ο γνωστός ηθοποιός είναι πολύ ερωτευμένος με την όμορφη δημοσιογράφο, για αυτό και της έκανε πρόταση γάμου, παρά το λίγο χρονικό διάστημα που είναι μαζί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, στο ένθετο Secret, ο Αλέξανδρος και η Αλεξάνδρα πρόκειται να επισημοποιήσουν την σχέση τους με παπά και με κουμπάρο, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, σε ένα πανέμορφο κτήμα στα βόρεια προάστια. Μάλιστα, το μυστήριο θα τελεστεί σε ένα μικρό εκκλησάκι μέσα στο κτήμα, παρουσία της οικογένειάς τους και του στενού τους φιλικού κύκλου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει λαμπρή δεξίωση στον υπέροχο εξωτερικό χώρο.
Όσον αφορά τους κουμπάρους που θα παντρέψουν το ζευγάρι θα είναι η στενή παιδική φίλη της Αλεξάνδρας και επίσης ηθοποιός, Φρόσω Κυριαζή, ο επιχειρηματίας Αντώνης Περιστεράκος και η παρουσιάστρια Ελίζα Λυμπούση. Φυσικά, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου έχει ήδη επιλέξει τον σχεδιαστή μόδας που θα σχεδιάσει το νυφικό της και αυτός δεν είναι άλλος από τον Βρεττό Βρεττάκο, ο οποίος μάλιστα έχει και συγγενική σχέση με την δημοσιογράφο!
Η πρόταση γάμου έγινε το Πάσχα στην Ιταλία, όπου ο Αλέξανδρος είχε σχεδιάσει όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να μην αντιληφθεί τίποτα η αγαπημένη του. Τελικά, η ίδια είπε το “ναι” και με την επιστροφή τους στην Ελλάδα ξεκίνησαν οι προετοιμασίες.

Read More

And More