Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Αποκαλύπτει τι ερωτεύτηκε στην Λένα Δροσάκη!

Μπορεί στην αρχή της σχέσης τους να κρατούσαν χαμηλούς τόνους, ωστόσο πλέον ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη είναι σίγουροι για αυτό που ζουν και δεν θέλουν να κρύβονται. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά του ANT1 “Αν ήμουν Πλούσιος” αλλά και στη θεατρική παράσταση «Προσωπική Συμφωνία» παραχώρησε συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο Page 2 και δεν δίστασε να μιλήσει με τα πιο τρυφερά λόγια για την σύντροφό του.

Στο Φεστιβάλ της Βενετίας έκανες και την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφο σου, τη Λένα Δροσάκη, για την οποία είπες ότι νιώθεις ευλογημένος που τη γνώρισες.

Δεν χρειάζεται να μιλήσω για συναισθήματα μου για τη Λένα. Από τη στιγμή που είπα ότι νιώθω ευλογημένος που τη γνώρισα, δεν χρειάζεται περισσότερη εξήγηση. Περάσαμε μαγικά αυτό το διήμερο στην Βενετία κι ελπίζω να έρθουν και πολλές ακόμα ωραίες στιγμές στη ζωή μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που μοιράζομαι τη ζωή μου μαζί της.

Πόσο καιρό είστε μαζί; 

Περίπου έναν χρόνο.

Τι ερωτεύτηκες στη Λένα;

Τη Λένα. Τον κόσμο της.

Τι διαφορετικό έχει αυτή η σχέση;

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να επεκταθώ. Είμαι μαζί με τη Λένα και αυτό τα λέει όλα. Αν καθόμουν να αναλύσω τι διαφορετικό έχει αυτή η σχέση, θα μείωνα την ίδια μου τη σχέση. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι μαζί με τη Λένα. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, Γιάννη μου.

Υπάρχουν σχέδια γάμου;

Υπάρχουν σχέδια ζωής. Θέλουμε να είμαστε καλά και να ζούμε όμορφες στιγμές, να αντιμετωπίζουμε μαζί τις δυσκολίες και τα όνειρά μας να μην έχουν όρια. Η ζωή είναι μπροστά μας και προχωράμε μαζί.

Read More

And More