Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έξαλλος με τον Πρόεδρο των Κορφιάτικων Βραβείων και τη φράση “Πάψτε ατάλαντες…”

Από το μεσημέρι της Τρίτης, τα social media έχουν γεμίσει με αναρτήσεις και μηνύματα συμπαράστασης προς την Ζέτα Δούκα ύστερα από την καταγγελία που έκανε η ηθοποιός εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη. Οι ηθοποιοί τάσσονται στο πλευρό της, ενώ δεν είναι λίγες οι επώνυμες Ελληνίδες του χώρου που εξομολογούνται με τη σειρά τους τις δικές τους ιστορίες εργασιακού εκφοβισμού από τον ίδιο άνθρωπο, όπως η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Κατερίνα Γερονικολού και τελευταία η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στήριξε την Ζέτα Δούκα και την Κατερίνα Γερονικολού, ωστόσο έγινε έξαλλος με τον Πρόεδρο των Κορφιάτικων Βραβείων Δημήτρη Μουζακίτη και την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μουζακίτης έγραψε σε ανάρτησή του στα social media: «Πάψτε ατάλαντες και ατάλαντοι να το παίζετε βιασμένες. Δηλώστε ότι αρχίσατε πόλεμο κατά του ανδρικού φύλου. Οι λεσβίες θα είναι μαζί!». Όπως ήταν επόμενο, ο Αλέξανδρος έγινε έξαλλος με αυτή την ανάρτηση και έγραψε στα Instagram Stories του: «Καμαρώστε τον Πρόεδρο των περίφημων Κορφιάτικων Βραβείων. Ποτέ ξανά ηθοποιός να μην πατήσει το πόδι του στις βραδιές που διοργανώνει».

 

Read More

And More