Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η απίστευτη ιστορία πίσω από τη συμμετοχή του στο σουηδικό “The Bachelor”

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του, μετά τον γάμο και την απόκτηση του γιου του με τη Λένα Δροσάκη, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο σουηδικό “The Bachelor”. Όπως εξομολογήθηκε, ακολουθούσε τις οδηγίες ενός συγκεκριμένου σεναρίου, το έκανε για οικονομικούς λόγους και δεν πίστευε ότι θα μαθευόταν στην Ελλάδα.

“Αυτό ήταν μια τεράστια καραμπόλα. Βρέθηκα ξαφνικά σε ένα ταξίδι στη Στοκχόλμη και ήταν μια κυρία, Ελληνοσουηδέζα, και πιάνουμε την κουβέντα. Αυτή ήταν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του μεγάλου χορηγού, ενός ταξιδιωτικού γραφείου. Και μέσα σε όλη τη συζήτηση-τότε εγώ έκανα το Mamma Mia!-, μου είπε ότι είχε μια ιδέα. Εγώ δεν ήξερα τότε τι είναι το Bachelor” είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Και συμπλήρωσε: “Πάω εκεί, την επόμενη ημέρα, με παίρνει ένας κύριος από τη Warner Bros. Μου είπε να κάνουμε ένα ραντεβού, ενώ εγώ είχα πάει για διακοπές… Μου είπαν, λοιπόν για το Bachelor ότι έχει σενάριο, έχει σκαλέτα, δεν γίνεται κάτι τυχαίο. Και φτιάχνεται ένα σενάριο, με κάποιες ιδέες δικές μου. Μου είπαν να μπω μέσα και να κάνω ότι διδάσκω τα κορίτσια. Μου εξήγησαν τι είναι, μου είπαν τα οικονομικά και αφού μου τα είπαν, δέχτηκα να το κάνω. Αυτό λοιπόν θα γυριζόταν στα Σύβοτα και κανείς δεν είχε μάθει τίποτα. Έγινε το γύρισμα και όλα καλά”.

Δες το βίντεο με όλα όσα είπε ο ηθοποιός:

Read More

And More