Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην καλή του, λίγο πριν τον επεισοδιακό χωρισμό τους! [vid]

Έμοιαζαν να είναι το τέλειο ζευγάρι, ετοιμάζονταν να παντρευτούν αλλά η αυλαία έπεσε πρόωρα για τον έρωτά τους. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η αγαπημένη του Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου αποφάσισαν να χωρίσουν ξαφνικά και αναπάντεχα, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Και ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός

Το ζευγάρι αν και δεν ήταν πολύ καιρό μαζί είχε αποφασίσει να παντρευτεί στις 23 Σεπτεμβρίου. Η πρόταση γάμου έγινε το Πάσχα στη Βενετία και οι δυο τους έδειχναν να είναι full in love. Λίγο πριν το μυστήριο, αποφάσισαν μάλιστα να πάνε μαζί διακοπές στην Πάτμο για να ξεκουραστούν και εκεί έγινε ο μεγάλος καβγάς που έφερε το χωρισμό.

Σύμφωνα με το περιοδικό Down Town ο τσακωμός προήλθε από κάποια μηνύματα που είδε τυχαία στο κινητό του Αλέξανδρου και δεν της άρεσαν και είχαν να κάνουν με παλαιότερη σύντροφο του ηθοποιού. Όσα διάβασε την εξόργισαν και σύμφωνα με μαρτυρίες ο καυγάς τους ακούστηκε σε όλο το ξενοδοχείο. “Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε. Τελειώσαμε” φέρεται να ήταν τα λόγια της δημοσιογράφου στον ηθοποιό. Εκείνος επέστρεψε στην Αθήνα, χωρίς να απαντά στα τηλεφωνήματα των φίλων του που ήθελαν να μάθουν αν είναι καλά και εκείνη συνέχισε τις διακοπές της στην Πάτμο ενώ ταυτόχρονα ακύρωσε όλες τις προετοιμασίες του επικείμενου γάμου τους.

Κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί η ιστορία τους και παρά το γεγονός ότι εκείνη δηλώνει σε φίλους και συναδέλφους “ποτέ ξανά” στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης, όλοι ξέρουν ότι υπάρχει ακόμα έρωτας μεταξύ τους. Η αλήθεια, μάλιστα, είναι πως πολλοί φίλοι τους δυσκολεύονται ακόμη να πιστέψουν πως ο ηθοποιός και η δημοσιογράφος δεν θα παντρευτούν, δεδομένου ότι λίγο καιρό πριν είδαμε και τη δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Αλέξανδρου στην καλή του, όταν στο πλαίσιο της συναυλίας του, την σήκωσε στο stage και τραγούδησε έχοντας την Αλεξάνδρα στην αγκαλιά του.

Δες το Video:

Read More

And More