Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Αυτός ο ηθοποιός θα τους παντρέψει!

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Αυτός ο ηθοποιός θα τους παντρέψει! | tlife.gr

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη διανύουν την ωραιότερη περίοδο τους, αφού μέσα σε έναν χρόνο σχεδόν η ζωή τους έχει αλλάξει ριζικά! Η αρχική έλξη δυνάμωσε και παγιώθηκε σε μια σχέση ζωής, η οποία σύντομα θα επισφραγιστεί από τον ερχομό του πρώτου παιδιού τους. Μπορεί τα επαγγελματικά τους πλάνα να άλλαξαν, αλλά τόσο η γλυκιά αναμονή για το μωρό όσα και τα σχέδια για τον επικείμενο γάμο τους γεμίζουν και τους δυο μόνο με ευτυχία!

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, ο κουμπάρος δεν θα είναι άλλος από τον καλό τους φίλο, Άγγελο Μπούρα! Ο Άγγελος είναι ένας άνθρωπος που έφερε κοντά τους δύο ηθοποιούς, ενώ η πρώτη κοινή τους εμφάνιση ως ζευγάρι είχε γίνει στα γενέθλιά του. Ο ηθοποιός διατηρεί μακροχρόνια φιλία με τον Αλέξανδρο, ενώ πέρυσι συμπρωταγωνιστούσε με την Λένα στην παράσταση «Έγκλημα στο Orient Express» στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.

Η ταλαντούχα ηθοποιός διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να έρθει ο Αύγουστος… Μαζί της μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του παιδιού τους και ο Αλέξανδρος, ο οποίος αν και είχε προτάσεις για θέατρο το καλοκαίρι, αποφάσισε να απέχει, προκειμένου να βρίσκεται κοντά της.

Η πρόταση γάμου έγινε πριν μερικές εβδομάδες στο Hotel Ermou, ανήμερα μάλιστα της Ημέρας των Ερωτευμένων!

READ more