Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Φωτογραφίες από τη θεατρική τους συνύπαρξη

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού της Λένας Δροσάκη από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2018 και μετρά τρία χρόνια γάμου αλλά και την απόκτηση ενός παιδιού, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα μάλιστα με όσα ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στο “Πρωινό μας”, ο χωρισμός τους μετρά ήδη τρεις μήνες και δεν πρόκειται για ένα “εύκολο” διαζύγιο. (δες εδώ την πρώτη αντίδραση της Λένας Δροσάκη μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη)

Οι δυο ηθοποιοί, από τον περασμένο Δεκέμβρη συνυπάρχουν θεατρικά στην παράσταση «Photograph 51», στο Υπόγειο Θέατρο Τέχνης και όπως είναι φυσικό αυτό δεν διευκολύνει τα πράγματα καθώς η αμηχανία είναι έκδηλη.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο ηθοποιοί συνεργάζονται και όπως όλα δείχνουν, όταν αποδέχθηκαν τη συγκεκριμένη πρόταση δεν είχαν στο μυαλό τους αυτό που θα ακολουθούσε.

«Αγχώθηκα λίγο που συνεργάζομαι πρώτη φορά με τον σύζυγό μου. Είναι αυστηρός… Είναι και κάτι καινούργιο… Είναι περίεργο να είμαστε στο σπίτι καθημερινά και να είμαστε και στο θέατρο. Δεν ξέρω… Δεν το έχω ξανακάνει. Θέλαμε να συνεργαστούμε και προέκυψε. Είμαι χαρούμενη. Έχω αγωνία για το πώς θα το κάνουμε να συμβεί, αλλά θα το κάνουμε. Επαγγελματίες είμαστε», είχε δηλώσει σε  συνέντευξή της η Λένα Δροσάκη για τη συνεργασία τους ενώ ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης από τη δική του πλευρά είχε πει,

«Είναι πολύ ωραίο που συνεργαζόμαστε με τη γυναίκα μου. Το σκεφτόμασταν κατά καιρούς, αλλά δεν το επιδιώκαμε. Είμαστε πολλά χρόνια επαγγελματίες, οπότε νομίζω θα καταφέρουμε να επέλθει μια ισορροπία».

Δες παρακάτω μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πρεμιέρα της παράστασης που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More