Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή το αγαπημένο ζευγάρι – Φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 6/12 η παράσταση «Photograph 51», στο Υπόγειο Θέατρο Τέχνης.

Το πολυβραβευμένο έργο της Anna Ziegler, μετά τη θριαμβευτική του πορεία στο West End του Λονδίνου ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα να μας αφηγηθεί την αληθινή ιστορία της Ρόζαλιντ Φράνκλιν, της ερευνήτριας που τον Μάιο του 1952 κατάφερε πρώτη να αποτυπώσει σε μία φωτογραφία το ανθρώπινο DNA, ανοίγοντας τοn δρόμο στις εντυπωσιακές ιατρικές ανακαλύψεις, φάρμακα, θεραπείες και εμβόλια, που έχουν γίνει σήμερα κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Στην παράσταση είδαμε για πρώτη φορά μαζί τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη σύζυγο του, Λένα Δροσάκη, οι οποίοι θα πλαισιώνονται και από τρεις ακόμα ταλαντούχους ηθοποιούς, τον Δημήτρη Πασσά, τον Δημήτρη Μαγγίνα και τον Μάνο Στεφανάκη.

Οι δύο ηθοποιοί ανέβηκαν μαζί στη σκηνή και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην πρώτη τους συνεργασία ενώ καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό για την ερμηνεία τους.

Δες τις φωτογραφίες

«Αγχώθηκα λίγο που συνεργάζομαι πρώτη φορά με τον σύζυγό μου. Είναι αυστηρός… Είναι και κάτι καινούργιο… Είναι περίεργο να είμαστε στο σπίτι καθημερινά και να είμαστε και στο θέατρο. Δεν ξέρω… Δεν το έχω ξανακάνει. Θέλαμε να συνεργαστούμε και προέκυψε. Είμαι χαρούμενη. Έχω αγωνία για το πώς θα το κάνουμε να συμβεί, αλλά θα το κάνουμε. Επαγγελματίες είμαστε», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Λένα Δροσάκη.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης από την πλευρά του είχε σχολιάσει: «Είναι πολύ ωραίο που συνεργαζόμαστε με τη γυναίκα μου. Το σκεφτόμασταν κατά καιρούς, αλλά δεν το επιδιώκαμε. Είμαστε πολλά χρόνια επαγγελματίες, οπότε νομίζω θα καταφέρουμε να επέλθει μια ισορροπία».

Δες ποιοι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz βρέθηκαν στην παράσταση «Photograph 51»:

Κατερίνα Λέχου-Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους-Λένα Δροσάκη-Δημήτρης Πιατάς

Αλέκος Συσσοβίτης-Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Άννα Διαμαντοπούλου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More