Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Η καραντίνα τους είναι γεμάτη με… έρωτα και μαγειρική! [pics]

Πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη! Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί, μπορεί να βρίσκονται σε… καραντίνα, ωστόσο έχουν άπλετο χρόνο να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον έρωτά τους, εν αναμονή του πελαργού! Η Λένα Δροσάκη διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής της σειράς “Αν Ήμουν Πλούσιος” στο Πρωινό, ο καρπός του έρωτά τους αναμένεται να έρθει τον Αύγουστο.

Όσο καιρό, λοιπόν, βρίσκονται σε οικειοθελή απομόνωση, τόσο η Λένα Δροσάκη όσο και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μοιράζονται στιγμές από τη νέα καθημερινότητά τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media. Έτσι, λοιπόν, η μέλλουσα μανούλα αποκάλυψε στους followers της στο Instagram ότι ο αγαπημένος της δεν σταματά να την περιποιείται και να της μαγειρεύει λαχταριστά φαγητά. Ο αγαπημένος ηθοποιός μαγειρεύει καθημερινά για τη γυναίκα της ζωής του… αλλά και για το τρίτο μέλος που υπάρχει ακόμα στην κοιλίτσα της.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία μέχρι πρότινος συμμέτειχε στη σειρά του Alpha ‘Ερωτας Μετά όπου υποδύεται μια αδίστακτη δικηγόρο, δεν δίστασε να μοιραστεί στα Instagram Stories της την φουσκωμένη της κοιλίτσα αλλά και τις λιχουδιές που μαγειρεύει για εκείνη ο Αλέξανδρος!

Δες στιγμιότυπα:

Read More

And More