Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Η ρομαντική έξοδος στις διακοπές και οι ανέμελες στιγμές στην παραλία [pics]

Έναν μεγάλο έρωτα ζουν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη!

Το ζευγάρι μετρά περίπου ενάμισι χρόνο κοινής πορείας και σε ένα μήνα πρόκειται να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί. Οι δυο τους, αν και στην αρχή προσπαθούσαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όταν σιγουρεύτηκαν γι’ αυτά που νιώθουν, άρχισαν να είναι πιο διαχυτικοί δημοσιεύοντας κοινές φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αρκετές είναι οι φορές, μάλιστα, που ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχει εκφράσει δημόσια την μεγάλη αγάπη του για τη Λένα Δροσάκη μιλώντας με τα πιο γλυκά και τρυφερά λόγια.

Το περασμένο Σάββατο, οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και λίγους φίλους. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, τόπο καταγωγής της όμορφης ηθοποιού. Αμέσως μετά το μεσημεριανό τραπέζι που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, το ερωτευμένο ζευγάρι ξεκίνησε το ταξίδι του μέλιτος! Με αναρτήσεις τους στα social media ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη μας ενημέρωσαν για τις διακοπές τους δείχνοντας μας διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Εκτός από τις ξέγνοιαστες στιγμές στη θάλασσα, το βράδυ της Τρίτης το ζευγάρι παρακολούθησε μια ταινία σε θερινό σινεμά κάνοντας την πιο ρομαντική του έξοδο.

Δες φωτογραφίες:

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του!

Read More

And More