Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Νέα φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο!

Είναι στα καλύτερά τους και δεν σταματούν να χαμογελούν μετά τον ερχομό του μικρού του πρίγκιπα. Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης υποδέχτηκαν πριν από λίγα 24ώρα τον μικρό τους πρίγκιπα και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η αγαπημένη ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον πολιτικό τους γάμο στην Πάτρα. Το ευχάριστο γεγονός ανακοίνωσε ο ευτυχισμένος πατέρας στα social media, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του γιου του!

«Καλώς όρισες αγόρι μας! Περιμέναμε τον ερχομό σου μαζί με τη μαμά σου κι ήρθες και μας έκανες τρισευτυχισμένους!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Και σήμερα ακολούθησε μια τρυφερή ανάρτηση της Λένας Δροσάκη μέσα από το μαιευτήριο. Η ταλαντούχα ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα μπλε μπαλόνι γράφοντας χαρακτηριστικά «Είναι το αγόρι μου».

Το ζευγάρι που προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, μοιράστηκε αυτές τις όμορφες στιγμές χαράς με τους διαδικτυακούς φίλους και δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές για το μωράκι του και μηνύματα αγάπης.

Read More

And More