Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Ο μεγάλος έρωτας του ζευγαριού και το φύλο του μωρού που περιμένουν!

Μπορεί να αργήσουμε να φάμε κουφέτα, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι σε τρεις μήνες περίπου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους. Οι δυο τους ζουν έναν μεγάλο έρωτα με… ξεκάθαρο happy end! Η ταλαντούχα ηθοποιός είναι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της διανύουν την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, το ερωτευμένο ζευγάρι έμαθε πρόσφατα και το φύλο του μωρού, το οποίο θα είναι αγοράκι!

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη είναι πανευτυχείς και ζουν μοναδικές στιγμές κατά τη γλυκιά περίοδο της αναμονής του πελαργού. Οι τελευταίες εβδομάδες, μάλιστα, λόγω της καραντίνας, ήταν για εκείνους ακόμη πιο ιδιαίτερες. Οι δυο ηθοποιοί δεν είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις και έτσι είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τον έρωτά τους.

Ο Αλέξανδρος και η Λένα μετρούν ήδη έναν χρόνο σχέσης και ανυπομονούν για τη στιγμή που θα δημιουργήσουν οικογένεια. Στην περίπτωσή τους έγιναν όλα γρήγορα, αλλά και οι δύο ήταν έτοιμοι να προχωρήσουν τη ζωή τους στο επόμενο στάδιο.

Όσον αφορά τον επικείμενο γάμο τους, έχουν επιλέξει να τηρήσουν σιγήν ιχθύος, κρατώντας μάλιστα… μια απόσταση ασφαλείας.

Read More

And More