Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Έτσι περνούν τις μέρες τους στην καραντίνα, εν αναμονή του πελαργού!

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη μετρούν σχεδόν ένα χρόνο κοινής πορείας, με τον έρωτά τους να δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Το όμορφο ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Απρίλιο και από τότε είναι αχώριστο. Μπορεί τον πρώτο καιρό της σχέσης τους να ήταν ιδιαίτερα προσεχτικοί, όμως πολύ σύντομα άρχισαν να κυκλοφορούν μαζί, χωρίς να ανησυχούν για τα κλικ των φωτογράφων, γεγονός που δείχνει πόσο σίγουροι είναι για τα αισθήματά τους.

Η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ οι άνθρωποι από το οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού να υποστηρίζουν ότι ο γάμος τους δεν θα αργήσει. Μάλιστα, το γεγονός ότι σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, τους κάνει να λάμπουν από ευτυχία και να ανυπομονούν για τη στιγμή που θα το κρατήσουν στην αγκαλιά τους και θα βιώσουν μαζί του πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Εν αναμονή του πελαργού, λοιπόν, το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται σε… καραντίνα λόγω κορονοϊού, αποφεύγει τις άσκοπες μετακινήσεις, στηρίζοντας έτσι την καμπάνια του υπουργείου Υγείας, προκειμένου να προστατευτούν και οι δυο από τον φονικό ιό που έχει πάρει τη μορφή πανδημίας σε όλο σχεδόν τον κόσμο.

Όσο καιρό, λοιπόν, βρίσκονται σε οικειοθελή απομόνωση, μοιράζονται στιγμές από τη νέα καθημερινότητά τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media. Έτσι, λοιπόν, η μέλλουσα μανούλα αποκάλυψε στους followers της στο Instagram ότι ο αγαπημένος της δεν σταματά να την περιποιείται και να της μαγειρεύει λαχταριστά φαγητά.

Μέσα από τα stories της, μάλιστα, είδαμε την Αλέξανδρο Μπουρδούμη να ανοίγει φίλο με τον πλάστη, να απολαμβάνει τους λουκουμάδες που έφτιαξε με τις χρήσιμες συμβουλές από την Δέσποινα Βανδή, αλλά και την υπέροχη σπιτική πίτσα που έφτιαξε με τα χεράκια του. Το αποκορύφωμα όλων, όμως, ήρθε με τα… πιτόγυρα που επιμελήθηκε ο ίδιος, μιας και δεν μπορεί να βγει έξω για να τα φάει μαζί με την εγκυμονούσα σύντροφό του.

Δες τις αναρτήσεις:

Read More

And More