Aλέξανδρος Μπουρδούμης:  «Λύνει» τη σιωπή του ένα χρόνο μετά τη διάλυση του γάμου του με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου!

Ένας χρόνος πέρασε από την περίοδο που ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ετοιμαζόταν να ντυθεί γαμπρός έχοντας στο πλευρό του την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου. Το πρώην ζευγάρι λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, και παρόλο που είχε ορίσει ημερομηνία γάμου αποφάσισε να χωρίσει.

Και οι δυο τους, εκείνη την περίοδο προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ και απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις για το χωρισμό. Ένα χρόνο μετά όμως, ο πρωταγωνιστής από «Το σόι σου» λύνει τη σιωπή του…

«Αυτό που συνέβη πέρυσι ήταν µια τεράστια ανατροπή για εµένα», εκμυστηρεύεται για πρώτη φορά ο Αλέξανδρος Μπουρδούµης στη Realnews και συνεχίζει: «Προσπαθώ απλά να κρατήσω πολύ χαµηλά την µπάλα. ∆εν µου αρέσει να δηµιουργώ εντάσεις γύρω από τέτοια θέµατα, δεν τα καταφέρνω πάντα, είναι η αλήθεια. Εχω κάνει τα λάθη µου -όπως όλοι µας- και πορεύοµαι, ειδικά τον τελευταίο χρόνο, πιο διακριτικά. Ήταν ένα γεγονός σαφώς πολύ στενάχωρο και διογκώνεται γιατί εµπλέκονται άνθρωποι οι οποίοι είναι γνωστοί. Φαντάζοµαι ότι αντίστοιχα περιστατικά µπορεί να έχουν συµβεί και σε άλλους. Σίγουρα δεν είναι κάτι συχνό, σηµασία έχει ότι πέρασε ένας χρόνος και το µόνο που κάνω είναι να κοιτάζω µπροστά».

 

Read More

And More