Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Μιλάει για την Λένα Δροσάκη και “λυγίζει” μπροστά στην Μενεγάκη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, καθώς σύντομα θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Η Ελένη Μενεγάκη, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, υποδέχτηκε τον γνωστό ηθοποιό στην εκπομπή, ο οποίος μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του.

“Αν δεν είμαστε εμείς καλά, με όποιον και αν βρεθούμε δεν θα γίνει σύνδεση. Μπήκαμε με τα μούτρα του έρωτα, δυνατά και αρχίσαμε και το φτιάχναμε και το μεγαλώνουμε και ιδού και το πρώτο αποτέλεσμα. Το πρώτο μωρό. Αισθάνομαι ερωτευμένος, ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου και αυτό ήταν, ήρθε και έδεσε το γλυκό, κόλλησε το παζλ.

Πέρασα κι εγώ από πολλά στάδια και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ξεκίνησα κι εγώ ψυχοθεραπεία και με βοηθάει ακόμα πολύ. Μου έλεγαν και παλιά να το δοκιμάσω, αλλά το απέφευγα. Θεωρούσα ότι δεν το χρειαζόμουν, ότι δεν θα μου χρησίμευε κάτι. Έκανα λάθος. Με ηρέμησε, με έκανε να δω τον εαυτό μου στον καθρέφτη κι επίσης ήρθαν και πολύ ωραία πράγματα στη ζωή μου, όχι μόνο στη δουλειά μου. Είμαι από τους ανθρώπους που είμαι και τυχερός και χόρτασα ήδη από πολλά πράγματα στη δουλειά μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Read More

And More